Slotspel är kul och har faktiskt en väldigt lång historia. Slotspel heter slot machine på engelska och var till att börja med förknippat med enarmade banditer. Du vet de där spelen som finns på barer, färjor och kasinon. Du stoppar i mynt eller polletter och trycker eller drar för att se figurer rotera. De har varit möjligt att spela på slot sedan slutet av 1800-talet då Charles Fey konstruerade den första. I Sverige fick automatspelen en nystart år 1996 när förbudet från år 1979 hävdes. Idag kan du sitta bekvämt hemma och spela när du känner för det. Vill du hitta lite artistiskt vackra spel så har du kommit rätt.

Hitta vackra slotspel online som passar din smak

Det finns gott om roliga spel online men vissa tar det ett steg längre så som iGame och gör spelen inte bara roliga utan vackra att spela. Grafiken blir bara bättre och det är roligare att spela ett spel som är en fröjd för ögat. Så sätt dig ner och ta del av några av de estetiskt tilltalande spelen.

Spela Van Gogh som handlar om den kände konstnärens liv och verk. Spelet är en visuell fröjd och du får under spelet se hans olika målningar. För den som inte är helt bekant med Van Gogh är han den berömde konstnären som skar av sig örat. Det är nog få som missat hans klassiska tavla med solrosor. Van Gogh blev aldrig rik men vem vet, du kanske blir det när du spelar.

Spela med Lara Croft. Lara Croft är tillbaka och nu även som slotspel. Du får leva dig in i klassikern Tomb Raider där du kommer utforska glömda tempel och leta efter skatterna. Självklart så finns det mängder av bonusar och roliga funktioner att upptäcka. Följ med Lara Craft på äventyr och passa på att vinna lite.

Vem vill bli miljonär? Det är inte bara på TV du kan roa dig med Vem vill bli miljonär utan du hittar slotspel med samma namn. Själva slotsspelet går inte ut på att du ska kunna veta vem som vann Nobelpriset i litteratur för massor av år sedan. Du får såklart lite roliga bonusar och kommer hitta en hel del roliga inslag.

Zombies är populära, du hittar många filmer och serier som handlar om de levande döda som bara vill åt din hjärna. Fear the Zombies är ett slotspel som tagit inspiration från trenden och gjort ett kul slotspel. Animationerna, grafiken och ljuden är något utöver det vanliga. Zombies är här för att stanna och såklart vinner du över en zombie utan problem.

Shogun of Time är ett spel som hämtat inspiration från något så udda som cyber-punk. Här finns gott om free spins och re-spins. Spelet kommer också med många bonusar. Det tar dig på en tidsresa som du inte kommer glömma.

Vad vore julen utan jultomten? Santa Spins är såklart inspirerat och har kan du få de bästa presenterna. Du får chansen att göra provspel utan att sätta in pengar så passa på att lära dig. Spelet finns också tillgängligt som appar till de flesta plattor och mobiltelefoner. Tänk, det kan bli julafton året runt.

Detta är bara en liten försmak av vad som finns där ute. Du kommer hitta spel som inspirerats från allt tänkbart och otänkbart. Grafiken är såklart en bonus, det finns spel som är roliga som inte är artistiskt vackra men vacker grafik gör spelandet lite roligare.