Bloggen för den nyfikne

Välkommen, här hittar du intressanta artiklar om olika ämnen och tips på vad som är på gång. Gillar du mode, resor, mat och fotografering? Då har du verkligen hittat rätt! Här hittar du också artiklar om datorspel och gaming. Resor blir genast roligare med lite spelande för idag behöver du inte ha en massa dötid när du reser. Tanken är att du ska få inspiration till nya resor och resmål men även våga prova på lite kulinariska höjdpunkter från resmålen. Missa inte vad som händer inom fotografering och uppdatera dig på senaste modet. Givetvis får du tips på vilka spel som passar under resan.

Nya resmål för alla smaker

Det finns mycket att upptäcka i världen. Från ödsliga stränder där du kan vara själv till livliga städer där du kan dansa natten igenom. Kombinera resan med att lära dig något nytt. Varför inte ta dykcert i Mexiko eller åka på vinprovning i Argentina eller bara slappa vid stranden på Gran Canaria. Här kommer du garanterat att hitta inspiration till nästa resa oavsett intresse. Världen är till för att upplevas även om det så är bara i fantasin.

Utvecklas som fotograf

Det går inte att komma ifrån att intresset för fotografering ökar. Bilder säger mer än tusen ord, klyschigt men ack så sant. Fotografering är mer än bara att knäppa av bilder. Det gäller att hålla koll på ljus, vinklar och mycket mer. Med rätt inställningar får du ut mycket mer av din fotografering. Resa och fotografera går hand i hand. De flesta vill kunna gå tillbaka och återuppleva sina äventyr eller minnas de där romantiska kvällarna med sin älskling.

Mode är mer än kläder

Det går inte att säga att det finns ett mode. Det finns nästan lika många modeförebilder som det finns individer. Alla kan hitta sin stil och idag kan du blanda friskt bland olika stilar. Här kommer du få lite tips och inspiration om hur du blir det allra bästa jag. För mode handlar inte om dyra kläder det handlar om stil och hitta sin egen stil. Den vackraste människan är det som trivs med sig själv.

Datorspel mer än en hobby

Datorspel är idag även en livsstil och du kan om du är riktigt duktig tjäna pengar på ditt spelande. De allra flesta har såklart spelande som hobby och tidsfördriv. Det finns otroligt många olika datorspel och det finns något för alla smaker. Är du intresserad av att få lite tips på spel så har du kommit rätt. Game on så att säga!