Det kreativa rummet och möjligheterna

Jag kände att energin och kreativiteten återvände med ljuset.
Och i helgen har jag haft äran att samarbeta med ett gäng fantastiska personer, däribland fotografen Isabell N Wedin som kommit att bli lite av en favorit. Hennes bildspråk och den typ av kläder jag arbetar med gifter sig fantastiskt fint och naturligt.
Dessutom är hon en härlig person.

I huvudet packar jag ner mitt showroom och funderar över hur allt bäst ska rymmas i det lilla kontoret på landet.
Det viktigaste är förstås att kreativiteten ryms.
Och jag tror att naturen och fältet utanför fönstret kommer att lösa den biten. Det är såklart en av de stora fördelarna med att ha sin butik på nätet, man kan ta den med sig precis varsom oavsett vilken väg livet tar.
För han och jag, vi pratar fortfarande både om att kanske göra ett år i Berlin eller köpa ett större hus på landet. Vi pratar om alla möjligheter, alltid, och när de sedan dyker upp så brukar vi också ta dem.

På Instagram lottar vi föresten denna vecka ut 500kr att handla för på Odd Lovin’.
Jag tänker att det är fantastiskt bra att sociala medier öppnar upp möjligheter för små företag att sprida sitt budskap. Det finns helt klart möjligheter idag att bygga någonting med sina egna händer och mycket envishet från grunden, det gör mig glad. För jag vill inte leva i en H&M/Ikea/Wayne’s coffee värld.
Och jag är också genuint glad att kunna ge någonting tillbaka till alla er som stöttar och peppar.

Ni som använder instagram hittar mer info på min profil där, oddlovinvintage

6 Responses to “Det kreativa rummet och möjligheterna”

 1. Emmie april 30, 2013 at 14:56 #

  Du inspirerar verkligen. Och ljuset, visst är det underbart när det ljusnar!
  Önskar så, att här också hade pratats om alla möjligheter, men det är mest jag som pratar med en sten….
  Ställer mig frågan, om jag verkligen hade vart öppen för alla möjligheter (fast jag inbillar mig att jag är det) så hade jag kanske också märkt när se dyker upp, och kanske då fått med mig han som jag valt att leva med…

  • Tuvaminnalinn maj 3, 2013 at 8:35 #

   Ja det är svårt att veta, kanske är man olika öppen under olika faser i livet.
   Och att rota sig ordentligt är ju i sig också en möjlighet, inte att förglömma tänker jag:)

 2. JAE maj 1, 2013 at 12:19 #

  Var inne på Isabells hemsida. HERRE GUD. Vilken sinnessjuk jäkla talang. Är apsugen på att se resultatet!!!

 3. elso maj 2, 2013 at 16:24 #

  Jag snubblade in på din blogg precis när jag googlade batik. det va ju lustigt!
  Fastnade direkt för hur du skriver och bilderna och motiven ( som när jag inte riktigt ser om det föreställer en jacka, en klänning eller en bordsduk intalar mig att det är en preciell kimono, bara för mig) hehe..

  När jag sist av allt läser detta första inlägget, hehe, så ser jag ju Isabells namn!
  Som om det vore meningen ju!

  träffade henne många gånger när jag bodde i Malmö, liten värld!
  Har lagt till dig på min läs-lista nu!
  tror du kommer bli det bästa jag läst på länge!

  (tyvärr är denna Odd lovin sida spärrad av min arbetsplats – tusan! definitivt vad jag ska kolla upp när jag kommer hem!)

  fridens till dig man och barnamage:)

  • Tuvaminnalinn maj 3, 2013 at 8:36 #

   Vad roligt att du läste vidare!
   och tack för de fina orden:)